Ulf Laurin intervjuad, äntligen!

I morse tidigt styrde vi kosan mot Malmö och fick äntligen göra intervjuen med Ulf Laurin! Med bilen full med utrustning och ett konferensrum bokat på Marriot så rullade vi iväg. Sören som sköter själva intervjuen var nog lika förväntansfull som jag och det var otroligt att få ta del av berättelsen om PLMs del i Surtes historia. En otroligt spännande dag!!!!

På bilden har Ulf precis tagit i mot den CD skiva som Bertil Lundgren skickat med som en present. På skivan finns låten om Surte Glasbruk som Bertil och Christer Paulsson spelat in, Ulf hälsade och tackade.

Efter tjänst i Holland, Belgien och Västtyskland, då Laurin lärde sig förpackningsindustrin, återvände han till PLM där han blev chef för dess tre glasbruk 1962. Laurin var sedan VD för företaget 1970-1989 och blev därefter ordförande i Svenska Arbetsgivareföreningen 1989-1996. Läs mer om Ulf på Wikipedia, klicka här!

Om Lightray Pictures AB

Vi vill resa tillbaka och se hur det såg ut!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s