Historien

Här ovan i menyn hittar du dom intressepunkter som jag tänkte beröra i filmen, förmodligen finns det hur många som helst. Har du idéer om andra händelser som rör Surte och glasbruket så lämna en kommentar nedan. Tanken med denna sida här att få med dina minnen och synpunkter. Hur var det att leva i ett samhälle som Surte?

Titta gärna igenom dom intressepunkter som finns i menyn och lägg till dina minnen, historier eller ”kunskaper” om händelsen.

Du kan också ladda upp dina bilder eller film här! Då har vi möjlighet att få ett ännu rikare innehål i filmen. Har du historier bilder, film eller något annat som måste få vara med men som inte går att ladda upp för att det inte är digitalt, skicka ett mail till mig så kommer jag gärna förbi och hämtar.

4 kommentarer till Historien

 1. yngvor skriver:

  Följer detta med stort intresse Anders!

  • Anders Lundin skriver:

   Tack Yngvor för ditt trevliga bemötande och din hjälp på Facebook, hoppas vi kan få alla att börja skriva och berätta här om hur dom kommer ihåg vad som hände!!

 2. Johan Thurfjell skriver:

  Hej!

  Mycket intressant projekt. Nu förstår jag ju att inriktningen på filmen inte har så mycket med följande förslag att göra, men ändå: Vore det inte trevligt att också visa en sekvens om att Surte-produkter i form av vanliga 33-cl returglas fortfarande cirkulerar i vilken ICA-butik som helst? Jag samlar på 33-cl flaskor och jag hittar Surte-flaskor i cirkulation fortfarande, främst vissa -60-talare. Surte verkar ha varit stora på 33-cl då, för att på 1970-talet koncentreras mot Vin och Spritcentralen har jag hört. Sista 33-cl Surte jag hittat är tillverkad 1974.
  Mvh
  Johan Thurfjell
  Linköping

  • Anders Lundin skriver:

   Hej Johan! Tack fr din kommentar!! Mycket intressant hade ingen aning om detta det mstre jag kolla nr jag stter p 33cl flaskor. Absolut kul att ha med i filmen!! Anders

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s